Η γρήγορη και εμφανής λύση στην κατασκευή με :


Ισόγειες κατοικίες
κατοικίες
τουριστικές εγκαταστάσεις - ...

Κατοικίες σεισμοπλήκτων (50μ2) - Γρεβενά

Κατοικίες σεισμόπληκτων (75μ2) - Γρεβενά Εσωτερική άποψη

Η PRECONSTRUCTA AEBTE εφαρμόζοντας το σύστημα των προκατασκευασμένων μεταφερομένων “κυψελών” από οπλισμένο σκυρόδεμα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αγοράς που αφορούν κτιριακές μονάδες ισογείων κατοικιών 50μ2 και 75μ2 ή και περισσότερων τετραγωνικών. Η εταιρία έχει αναπτύξει ακόμη μελέτες για κατοικίες-μεζονέτες, τις οποίες μπορεί να κατασκευάσει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Οι προκατασκευασμένες μεταφερόμενες “κυψέλες” είναι αυτόνομες κτιριακές μονάδες στο χώρο και τοποθετούνται η μία δίπλα στην άλλη, δημιουργώντας την ισόγεια κατοικία των δύο παραπάνω τύπων.

Κάντε κλικ για μεγένθυση !
Ισόγεια κατοικία 50 μ2
Η κατοικία αποτελείται από το χώρο της σαλοτραπεζαρίας, κουζίνας, χωλ, δύο υπνοδωματίων, λουτρού.
( Κάντε κλικ στο σχέδιο για να το δείτε σε μεγένθυση ! )

Κάντε κλικ για μεγένθυση !
Ισόγεια κατοικία 75 μ2
Η κατοικία αποτελείται από το χώρο της σαλοτραπεζαρίας, κουζίνας, χωλ, τριών υπνοδωματίων, λουτρού.
( Κάντε κλικ στο σχέδιο για να το δείτε σε μεγένθυση ! )

H PRECONSTRUCTA AEBTE παραδίδει τις κατοικίες με το "κλειδί στο χέρι", δηλαδή με τις εγκαταστάσεις όπως θέρμανση, ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, είδη υγιεινής κλπ έτοιμα. Δεν εξοπλίζει τα σπίτια με ηλεκτρικές συσκευές η έπιπλα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας. Η εταιρία φτιάχνει μεμονωμένες κατοικίες κάτω από 200m² μόνο στην Μακεδονία ή Θράκη.
Η τιμή ανά τετραγωνικό εξαρτάται εκτός από την μορφή και το εξοπλισμό του σπιτιού καθώς και από την ποσότητα των κτιρίων και από την απόσταση του οικόπεδου από την έδρα της εταιρίας. Αν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας, είμαστε στη διάθεση σας να σας ενημερώσουμε για της προϋποθέσεις και τις τιμές μας σε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας ή σε μια τηλεφωνική συνομιλία.


Ολυμπιακή όπλων/ πυρομαχικών - Συγκρότημα κατοικιών - Αξιούπολη Κιλκίς